cégtörténet


2019

Aszfalt bedolgozó gépláncok

Ebben az évben saját aszfalt bedolgozó géplánccal gyarapodtunk, melyekkel Budapest 21. kerület, Délegyháza, Bugyi, autópálya (M8, M4, M44) és a Zalazone teszt pálya projekteken dolgoztunk.
2019

Hulladék újrahasznosítás

Hulladék újrahasznosítással és bontással bővítettük a szolgáltatásink körét. Országos hulladékgazdálkodási engedéllyel rendelkezünk.
2017

Újabb bányák

Cégünk a dél pesti régióban (Bugyi, Taksony, Délegyháza és Dunaharaszti körzetében) saját sóder bányákkal gyarapodott. Ezentúl a nyugat magyarországi régióban is hamarosan megnyitjuk a rábapatyi bányánkat. Már osztályozott kavics termékek is elérhetőek a taksonyi és dunaharaszti bányáinkban.
2010

Bányászat

Kezdetben barna szén bányászattal később külszíni fejtéssel kezdtünk foglalkozni. Mára már saját sóderbányából szolgáljuk ki ügyfeleinket.
2009

VOL-AUT

Megalapítottuk a VOL-AUT Kft.-t, mely saját javítóbázissal és műszaki vizsga állomással rendelkezik.
2007

Mélyépítés

2007-től foglalkozunk mélyépítéssel is. A tevékenységi köreinket ellátó cégcsoporttá nőttük ki magunk.
2006

Útépítés

Komoly tapasztalatokat szereztünk útépítés terén, amivel azóta is foglalkozunk. Számos helyen vettünk részt gyorsforgalmi utak építésében, fő- és mellék utak valamint városi utak felújításában, kiépítésében.
2000

Gerulus Kft. alapítása

A fuvarozásban szerzett öt éves tapasztalat után tevékenységi köreink kibővítése és összevonása céljából létrehoztuk a 100%-ban magyar magántulajdonú Gerulus Kft.-t.
1995

Kezdetek

Cégünk alapítói 1995 óta foglalkoznak hazai és nemzetközi fuvarozással, építőipari szállítmányozással.